Mljekara Livno na međunarodnom gastronomskom festivalu u Sarajevu

Udruženje gastronoma “Gastro kutak” organiziralo je 1. međunarodni Sarajevo Gastronomy festival “Bosanski dukat”. Domaćin ovoga gastrospektakla bio je sarajevski hotel Holliday Inn.

Mljekara Livno Vina Zadro

Udruženje gastronoma “Gastro kutak” organiziralo je 1. međunarodni Sarajevo Gastronomy festival “Bosanski dukat”. Domaćin ovoga gastrospektakla bio je sarajevski hotel Holliday Inn.

Prijavljeno je više od 70 natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske, Bugarske, Italije, te Azerbejdžana. Vještine kuhara bodovao je stručni žiri sastavljen od vrhunskih kuhara, gastronoma i poznavatelja kulinarskih umijeća iz BiH i inozemstva.

Da je riječ o doista izuzetnoj manifestaciji govore i riječi Mire Bogdanovića, predsjednika Saveza kuhara mediteransko europske regije, koji je odao priznanje organizatorima da su u kratkom roku uspjeli organizirati ovako veliko natjecanje. Inače, cilj ovog natjecanja je promocija domaće gastro ponude, domaće prehrambene i vinske industrije i proizvodnje uopće mliječne, mesne, pekarske, promocija delicija.

U tom kontekstu na ovoj manifestaciji je upriličena završnica projekta “Put vina”, promocija vinske ceste koja se održavala tijekom ove godine u vidu jednodnevnih prezentacija domaće vinske i gastroponude u gradovima u BiH. Dario Planinić, menadžer Vinarije Zadro, kazao je kako je svaka promocija, pogotovo promocija vina domaćih proizvođača dobrodošla. Projekt “Put vina” je u potpunosti uspio, a mi smo kao kompanija sudjelovali u ovom projektu u paketu kao Vinarija Zadro i Mljekara Livno sa svojim proizvodima. Jednostavno smo željeli spojiti segment enologije i gastro ponude - kazao je Planinić.

Naposljetku treba naglasiti da su delicije i domaća vina kušale mnoge javne osobe iz političkog, kulturnog i medijskog miljea.

Priznanja mljekari

Naši partneri

Kontakt


Mljekara Livno

Splitska 3.
80101 Livno,
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (0)34 201 295
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

cheap beats by dre beats by dre uk cheap beats moncler outlet moncler sale moncler uk